Stout verlangen

Een onschuldig verlangen werd waarheid. Als Stiefmoeder van 2 stiefkinderen allebei inmiddels volwassen. Stiefdochter Zoey 22 en stiefzoon Bryan 18.
Ikzelf 44 donkerblond lang haar. Mooie stevige billen en goeie borstpartij 90d mag niet klagen over mijn uiterlijk. Tijdens mijn huwelijk heb ik me genoeg laten verwaarlozen waardoor ik meer en meer op mijzelf ging letten en wilde genieten van het leven.

Ik ging meer sporten en heb vrijwel na een jaar van afvallen besloten mijn borsten te laten vergroten omdat ik jong en sexy wilde blijven.
Op mijn 35ste scheidde ik van mijn toenmalige partner en nam ik de zorg over op de kinderen. Zoey studeerde en zat al langere tijd op kamers. Zo nu en dan komt ze in de weekenden logeren met haar vriendje en hebben we het erg gezellig als gezin.

Bryan woont nog thuis en dat zal vanwege de huizenmarkt ook voorlopig zo blijven. Bryan heeft sinds een jaar een leuke vriendin en die woont praktisch bij mij in.

Echt gelukkig in de liefde ben ik niet en seks schrijf ik met hele kleine letters. Van mijn vriendin kreeg ik een vibrator als kleinigheidje, maar ook meteen 1 van 23cm. Eerlijk is eerlijk soms is het echt even een genot als ik onder de douche sta en die grote pik op de muur plak en mezelf heerlijk vul met die neplul. Maar het blijft toch anders.

De reden dat ik hierover vertel is omdat ik en mijn stiefzoon door Corona verplicht waren om thuis te blijven. 2 weken lang mocht hij zijn vriendin niet zien en naarmate de tijd verstreek begon ik meer en meer te beseffen dat hij mij aan het bespieden was.
Kwaad was ik wel toen ik merkte dat hij in de badkamer een spycam had verstopt en ik wist dat hij gezien had hoe ik mezelf neukte met een neplul.
Maar hoe meer ik eraan dacht des te meer ik ook besefte dat hij waarschijnlijk opgewonden raakte van het beeld dat zijn mama iets miste.

Het gesmeden plan kwam de ochtend bij het ontbijt toen ik op mijn laptop via Victoria Secret nieuwe lingerie wilde bestellen. Toen Bryan beneden kwam in een enkele ochtendjas viel mijn oog direct op zijn enorme odol. Ik voelde me licht opgewonden want stiekem wilde ik die pik van die jongen wel eens zien. De vraag of hij misschien wel net zo geschapen zou zijn als zijn vader vroeger.
Toen Bryan al snel opmerkte dat ik sexy lingerie wilde kopen begon hij te blozen en zei hij stotterend dat ik daar te oud voor was.

De volgende dag werd mijn pakketje geleverd en pakte ik het uit. Om het plan door te zetten liet ik de lingerie op de keukentafel liggen. Ook ik had een camera verstopt en terwijl ik boven was zag ik Bryan in zijn traingspak aan de tafel gaan zitten. Niet veel later pakte hij mijn lingerie en zat aandachtig te kijken. Met de kaartjes er nog aan kon hij direct zien welke cup ik had en niet veel later begon hij aan het stringetje te ruiken. Met een hand in zijn broek kon ik duidelijk zien dat de arme stakker zichzelf aan het rukken was. Toen hij bijna klaar was trok hij zijn broek naar beneden en kon ik zijn piemel ook zien. Piemel!! Noem het maar gewoon een ontzettend lekkere pik. Ik zag hoe Bryan het slipje weggooide en hem over zijn buik en borst zag klaarkomen. Heerlijke dikke stralen zaad dropen van zijn borst over zijn buik en pik. Ikzelf hield het niet meer en zat me ondertussen heerlijk te vingeren en mijn dildo te pijpen tot ik kreunend klaarkwam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *