Mijn geile nichtje

Mijn geile nichtje Sandra is een mooie meid die half Indisch is en een paar jaar jonger dan ikzelf. Ze is ook een enorme flirt en heeft mij vroeger ook al meer dan eens uitdagende blikken gegeven, al wist ik toen nog niet hoe ik daar op moest reageren. Meestal bloosde ik dan waarop zij moest lachen.

Ik ben nu 24 jaar en onlangs heb ik een appartementje gekocht in Rotterdam zuid. Na een paar weken klussen woon ik er inmiddels en heb ik alle bekenden een verhuisbericht gestuurd. Al snel reageerde Sandra of ze een keertje kon komen kijken. Voor het eerstvolgende weekend hadden we afgesproken waarbij ze lekker zou blijven eten en ik voor d’r ging koken.

Om 16:00 gaat de bel. Ik druk op de knop om de portiekdeur te openen en wacht bij de voordeur. Als ze de trap op komt lopen bekijk ik haar eens goed, want wat ziet ze er weer lekker uit zeg. Ze is inmiddels bijna 21 en heeft twee mooie volle borsten. Niet te groot, maar in het jurkje wat ze aan heeft komen ze nadrukkelijk naar voren, want dat zit strak rond haar lichaam. Het jurkje is niet zo kort dat het sletterig wordt, maar van haar mooie benen is genoeg te zien.
Ze begroet me met twee dikke zoenen en heeft voor het eten een goede fles wijn meegenomen. Ze ruikt heerlijk. Ik laat haar het huis zien waarna we op de bank gaan zitten kletsen. Het valt niet mee om niet naar haar borsten te kijken, maar volgens mij heeft ze het niet in de gaten. Tegen mezelf zeg ik ‘het is je nichtje, doe normaal’ om de geile fantasieën wat ik allemaal zou willen doen, tegen te houden. Maar dat valt niet mee.
Tegen 18:00 vraag ik haar of ze trek heeft en na een knikje van haar ga ik richting keuken om het eten te maken.
Sandra is televisie gaan kijken terwijl ik sta te koken. Twee lekkere biefstukjes sudderen in de pan. Op een gegeven moment hoor ik haar op staan en komt ze richting de keuken. De keuken is niet groot en betrekkelijk smal.
Wat ruikt hier zo lekker? Zegt ze, terwijl ze de keuken in stapt. Ze stapt half achter me en kijkt langs mijn schouder in de pan. Zo, dat ziet er lekker uit! Zegt ze. Ik voel hoe ze haar zacht ronde borsten stevig tegen me aandrukt om in de pan te kunnen kijken. Ik voel hoe mijn lul hierop reageert, die strakker in mijn broek gaat zitten.
Kun je straks lekker je tanden inzetten zeg ik tegen d’r, maar nu eerst nog even laten sudderen.
Tijdens het eten merk ik dat Sandra weer net zo flirterig is als vroeger. De blik in haar ogen, hoe ze d’r haar achterover gooit en haar borsten tegen elkaar duwt als ze op de tafel hangt. Maar deze keer ben ik vastberaden om in haar geflirt mee te gaan om te kijken hoever ze wil gaan.
Ik doe dan ook geen moeite om te verbergen dat ik naar haar borsten kijk. Doordat mijn fantasie al zeven stappen verder is heb ik inmiddels een forse erectie in mijn broek. Ik sta op van tafel en vraag Sandra of ze nog een toetje wil, terwijl ik haar alle tijd geef om een blik op mijn kruis te werpen en dat doet ze ook vrij snel. Doe maar een kopje koffie, dan drinken we die lekker op de bank op.
Met twee koffie in mijn handen loop ik de woonkamer in, waar Sandra al op de bank zit. Ze zit in de hoek met haar benen gekruist langs de bank. Ik zet de kopjes op tafel en terwijl ik voorover buig om ze weg te zetten kijk ik snel even opzij richting de jurk van Sandra, maar helaas geen inkijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *