Betrapt met mijn zus

Door de warmte dragen we allemaal wat luchtiger kleding. Ik ben Tom en ik ben net 18 geworden, mijn zusje Iris is 18. Iris is echt een mooi meisje om te zien, blond, slank en heeft een goed gevuld bloesje. Onze stiefouders waren een dagje weg, en wij moesten ons maar zien te vermaken. We waren naar een zwembad gegaan vanmorgen, Berckendonck in Helmond. Gewoon lekker ontspannen fietsten we erheen. We vonden een mooi plekje en trokken onze bovenkleding uit. Iris had thuis al haar bikini aangetrokken en ik ook mijn zwembroek. Maar de zon scheen niet echt fel, toch was het aangenaam warm.

Iris vroeg of ik haar rug wilde insmeren, tuurlijk meid, dat doe ik wel voor je. Ze maakte het bandje van haar bovenstukje los en ik begon haar rug in te smeren. Ze lag op haar buik en ik kon de zijkant van haar borsten zien. Heerlijk doe je dat zei ze, wil je mijn benen ook doen ?. Inmiddels had ik toch bepaalde gedachten gekregen, hoe zou ze er topless uitzien ?, of helemaal naakt. De aanblik van haar mooie kontje deed me toch wel iets, ik werd aardig opgewonden van die aanblik. Tegen de middag reden we weer naar huis, het werd benauwd en we wilden thuis lekker in de schaduw blijven. Ze trok haar jurkje uit en liep fijn in haar bikini, ik trok ook alles uit en in mijn zwembroek zaten we lekker onder een boom in onze tuin. Vond je het fijn, om mijn rug in te smeren, vroeg ze. Tuurlijk, dat doe je toch, antwoorde ik. Ze begon te glimlachen, ik heb het wel gezien hoor, je kreeg een stijve. Dat kon ik dus niet ontkennen. Wil je me nog eens insmeren, en terwijl ze dat zei trok ze het bandje los van haar bovenstukje. De achterkant is al gedaan, nu de voorkant. Twee parmantige tieten kreeg ik te zien, mooie tepeltjes en die werden snel hard. Nou,?? waar blijft de zonnebrandcreme ?. Ik haastte me om die te pakken, voorzichtig deed ik een scheutje op haar buik, en begon haar in te smeren. Na enige minuten kreeg ik te horen, mijn tieten ook, of moeten die verbranden. Weer een scheut creme, en ik begon haar tieten te smeren. Heerlijk voelde dat, haar stijve tepels kregen een extra beurt. Mijn benen ook, kreeg ik te horen, en voorzichtig om haar broekje niet vol zonnebrand te smeren ging ik aan de gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *